Филтер на јадења

 • Време на готвење:
  • Одбери Категорија

   Детска
   Ладни Предјадења
   Месо | Сувомеснати
   Топли Предјадења
   Национални
   Супи | Чорби
   Салати
   Тестенини | Печива
   Вегетаријанско
   Риба | Морска
   Посна
   Коктели | Пијалоци
   Десерти
   Сезонски

   Одбери Време:

   помалку од 30 минути
   од 30 - 60 минути
   од 1 до 2 часа
   повеќе од 2 часа
 • Број на калории:
  • Одбери број на калории:

   помалку од 500
   500 - 1000 калории
   1000 - 1500 калории
   повеќе од 1500 калории

Здрава храна, рецепти и совети

Рецепти по случаен избор:
Banani-motani-so-sunka
Време за подготовка: 20
Време за готвење: 20
Vitki-od-kadaif
Време за подготовка: 20
Време за готвење: 40
Puding-od-banani
Време за подготовка: 15
Време за готвење: 15
Oblanda-so-alva-i-med
Време за подготовка: 15
Време за готвење: 30
Torta-od-makaroni
Време за подготовка: 30
Време за готвење: 90
Krckavi-pileski-krilca
Време за подготовка: 15
Време за готвење: 15
Tarator-od-piperki
Време за подготовка: 10
Време за готвење: 10
Aromaticen-leb-so-zacinski-bilki
Време за подготовка: 20
Време за готвење: 40
Pasteta
Време за подготовка: 15
Време за готвење: 40
Калкулатор на калории
Возраст  години
Пол  машки   женски
Висина  см
Тежина  кг
Интервали на тренинг