Категорија: СалатиПодкатегории:
Последни рецепти од категоријата

Подкатегорија: Зеленчук
Салата од компир

Салата од компир
Подкатегорија: Зеленчук
Росоље салата со цвекло

Цвеклото има многу ниска калоричност и содржи само минимална количина масти. Неговата хранливост се должи...
Подкатегорија: Салати
Салата од пченица

Пченицата е најважна житна култура. Со преработка во мелниците од неа се добива брашно, од кое се прават леб...
Подкатегорија: Салати
Јогурт, морков и лешници

Свежа салата од јогурт, морков и лешници
Подкатегорија: Зеленчук
Краставица со сос од сенф

Свежа и раскошна салата
Подкатегорија: Овошни
Портокали со цимет

Циметот е зачин добиен од внатрешната кора на неколку дрвја од родот Cinnamomum и може да се користи и со слатки и...
Калкулатор на калории
Возраст  години
Пол  машки   женски
Висина  см
Тежина  кг
Интервали на тренинг