Категорија: Тестенини | ПечиваПодкатегории:
Последни рецепти од категоријата

Подкатегорија: Бели пецива
Печени колбаси во сос од кромид

Печени колбаси во сос од кромид
Подкатегорија: Бели пецива
Мрзелив доручек

Мрзелив доручек. Составен од лепче, сирење, јајца, домати и маслинки се на куп.
Уживајте
Подкатегорија: Пици
Пица со кромид

Кромид е збор кој се користи за повеќе растенија од родот Allium. Тие во народот се познати како "кромид", но...
Подкатегорија: Бели пецива
Лепче со павлака и праска и глазура од балсамико


Лебот е дел од основните состојки во исхраната. Тој се подготвува со печење, парење или пржење на тесто кое...
Подкатегорија: Бели пецива
Пита со шунка

Корите се тенки (1 до 3-4 mm) и широки листови од ненараснато тесто кои се користат за подготовка на печива во...
Подкатегорија: Пици
Пи­ца пол­жав­чи­ња

Пи­ца пол­жав­чи­ња - eден малку поинаков начин на пица.
Калкулатор на калории
Возраст  години
Пол  машки   женски
Висина  см
Тежина  кг
Интервали на тренинг